Bolig 3

Villa i Ciudad Quesada

 

 

 

Pris:

fra 4 000,- til 8 500,- NOK pr. uke

Depositum:

fra: 0,- NOK

Tidsrom:

01. januar 2015 - 01. januar 2016

Boligareal: 148m²

Antall soverom: 3

Antall sengeplasser: 6

Beskrivelse:

 

Villaen ligger i et stille og rolig område sentralt i Quesada og like i nærheten av den Norske skole. Eiendommen er meget barnevennlig. Stedet passer ypperlig for en familie med barn eller for par som ønsker langtidsleie. I tilknytning til huset er det egen parkeringsplass/carport, et stort svømmebasseng 5 x 8 meter. Utearealet er fliselagt med lett beplanting, og har overbygget spiseplass/grillplass. I huset er det sengeplasser til 6 personer med muligheter for ekstra seng(er). I den umiddelbare nærhet ligger Rojales 18 hulls golfbane, Aqualand for barn og 5 minutters gange fra huset er det en stor fin park med flere gang- og sykkelstier.

 

Villaen har høy standard. Huset er romslig og i stuen er det kvalitetsmøbler. Huset har dessuten trådløs internettilgang, aircondition, TV med flere skandinaviske og europeiske TV- og radiokanaler, gassovn og peis.

Huset har en åpen kjøkkenløsning med egen spisestue for åtte personer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med blant annet vannkoker, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap, gasskomfyr m.v. og ellers det man trenger for å tilberede et godt måltid.

Villaen har 3 soverom og 2 bad. Alle soverommene har dobbeltsenger og gode garderobeskap. Ekstrasenger kan settes opp slik at det blir sengeplasser for inntil 8 personer.

Videre har huset 2 takterrasser med panoramautsikt over Quesada og Middelhavet. Fra kjøkken/spisestue er det direkte utgang til fliselagt område rundt svømmebassenget. I bassengområdet er det solstoler, utedusj og overbygget spiseplass/grillplass. Eiendommen har svært gode solforhold.

Fasiliteter:

 

Oppvaskmaskin

Kjøleskap

Kaffetrakter

Mikrobølgeovn

Fryser

Vaskemaskin

Støvsuger

Innlagt strøm

Innlagt vann

Aircondition

Peis/ildsted

Ikke-røyk

Safe

 

Avstander:

 

Vann: 10000 meter

Strand: 10000 meter

Turterreng: 300 meter

Badeland: 1500 meter

Golf: 1500 meter

TV

Parabol

Internettilgang

Utendørs svømmebasseng

Balkong/terrasse

Garasje/parkeringsplass

Hagemøbler

Solsenger

Barneseng

Grill

 

 

 

 

 

Matbutikk: 1000 meter

Restaurant: 1000 meter

Nærmeste tettsted: 1000 meter

Flyplass: 30000 meter

Casa Oliva · Calle Turismo 4D · 03170 Ciudad Quesada, Spania · E-post: ingjerd@casaoliva.no

Telefon: (+34) 693 231 923 · Norsk IP-telefon: N.R. 748 21 517