Bolig 2

Villa i Ciudad Quesada

 

 

 

Pris:

fra 5 000,- til 9 000,- NOK pr. uke

Depositum:

fra: 30%

Tidsrom:

01. januar. 2013

Boligareal: 180m²

Antall soverom: 4

Antall sengeplasser: 10

Beskrivelse:

 

Eiendommen ligger i et stille og rolig område sentralt i Quesada. I tilknytning til huset er det en studioleilighet i eget bygg, garasje, stort svømmebasseng med fliselagt uteareal og et grillhus med overbygget spiseplass, samt eget bad i tilknytning til svømmebassenget. Eiendommen er meget godt egnet for to familier med barn. Det er sengeplasser for 10 personer inkludert 2 ekstra senger.

 

Studioleiligheten (leies kun ut ved utleie til mer enn 6 personer) har eget kjøkken, oppholds-/soverom og bad.

 

Huset er stort med god plass i stuen, spisestuen og kjøkkenet. Ellers inneholder hovedhuset 3 soverom, 2 bad og en buet vinterhage i fronten av bygget. Fra vinterhagen er det direkte utgang til området rundt svømmebassenget gjennom en bred glassdør. Fra hovedsoverommet er det også dør til svømmebassenget.

 

Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt nødvendig kjøkkenutstyr, blant annet med oppvaskmaskin, komfyr, vannkoker, eggekoker, kaffemaskin, mikrobølgeovn og kjøle-/fryseskap. Vaskemaskin er plassert i eget vaskerom under trapp på utsiden.

 

I stuen er det TV med flere skandinaviske og europeiske kanaler, en radio, gassovn og peis. Huset har dessuten tråløst internett tilgang og aircondition med både varme og kulde.

 

På utsiden er det en stor fliselagt terrasse med diverse utemøbler / solsenger og et stort svømmebasseng med eget utendørs bad med WC og dusj. Utearealet har sol hele dagen. I tilknytning til svømmebassenget er det et grillhus med overbygget spiseplass med god plass til 10-12 personer. Grillhuset har egen grill, komfyr med 4 kokeplater og stekeovn, oppvaskbenk, kokeplate, mikrobølgeovn og kjøl-/fryseskap. Komfyren i grillhuset har gass kokeplater og elektrisk stekeovn.

Fasiliteter:

 

Oppvaskmaskin

Kjøleskap

Kaffetrakter

Mikrobølgeovn

Fryser

Vaskemaskin

Støvsuger

Innlagt strøm

Innlagt vann

Aircondition

Peis/ildsted

 

Avstander:

 

Strand: 10000 meter

Turterreng: 200 meter

Badeland: 500 meter

Golf: 500 meter

Tennis: 400 meter

TV

Internettilgang

Utendørs svømmebasseng

Balkong/terrasse

Garasje/parkeringsplass

Hagemøbler

Solsenger

Barneseng

Grill

 

 

 

 

 

Matbutikk: 500 meter

Restaurant: 500 meter

Flyplass: 30000 mete

Casa Oliva · Calle Turismo 4D · 03170 Ciudad Quesada, Spania · E-post: ingjerd@casaoliva.no

Telefon: (+34) 693 231 923 · Norsk IP-telefon: N.R. 748 21 517