Bolig 11

Nydelig og sjarmerende villa i Spansk stil.

 

 

 

Prisinformasjon:

(2016-17)

Høysesong (1juni-30 september)

13.000,- NOK pr.uke

 

Påske-høst-vinterferie

9.000,- NOK pr.uke

 

Lavsesong (01 oktober-31.mai)

fra 7.000,- pr. mnd. Min. 2 personer

 

Langtidsleie: Ikke utover 2 mnd.

 

Depositum: 4.000,- NOK

 

Antall soverom: 4

Antall bad: 2

 

 

 

 

Obligatorisk utvask: Fra 100,- €uro

 

 

Se Utleiekalender for tigjengelige uker:

Klikk her for utleiekalender...

 

Beskrivelse:

 

Nydelig og sjarmerende villa i spansk stil i populære Ciudad Quesada. Med en fantastisk usjenert hage som inneholder både sitron og appelsintrær. Flott bassengområdet med solstoler og godt med hagemøbler i grupper. Fra takterrassen er det vakker utsikt over saltsjøen og Quesada og en kan også se Middelhavet. Her kan du sette deg ned med noe kaldt i glasset og nyte den flotte utsikten.

 

Villaen består av 4 soverom og to bad. Det er to soverom i hovedetg. og 2 soverom i 2 etg. Det er totalt 8 sengeplasser og boligen egner seg godt for par og familier. Villaen er på to plan med store luftige rom. I første etasje er det stor stue med peis og det er tv med norske kanaler.

 

Det er selvsagt WiFi i boligen. Et godt utstyrt kjøkken og en stor og luftig spisestue med panorama vinduer ut mot hagen og bassenget. De to soverommene i første etasje består av det ene med dobbelseng og det andre med to enkelt senger. Disse kan settes sammen. Det er store gode garderobeskap på begge soverommene. Et bad har dusjkabinett. Det er eget vaskerom med vaskemaskin, tørkestativ, strykejern og strykebrett. Det er ett ekstra stort kjøleskap på vaskerommet med god plass til drikkevarer. Det er montert stor airecondition for første etasje.

 

I andre etasje er det et stort soverom med utsikt, god garderobeplass og et forholdsvis stort bad med hjørnebadekar. I tillegg en stor takterrasse med inngang til "prinsesse" tårnet med enda et soverom med dobbelseng.Det er montert airecondition i begge soverom i andre etasje.

Hele eiendommen er fliselagt.

 

Ute er det flott beplantning med frukttrær, palmer, bogenvilla hekk, urter, nydelig lavendel, drueplante, klematis, flotte kaktuser i potter og andre blomster. Det er grill/avslappningsområde med skygge og flotte rottingmøbler. Det er lys i bassenget som er flott og se på når man sitter ute om kvelden og praktisk hvis man vil ta et kvelds eller nattbad. Begge palmene er opplyste og det gir en flott stemning om kvelden. Det er utedusj ved bassenget som er veldig praktisk til dusjing før man bader i bassenget eller bare for å kjøle seg ned litt. Ellers er uteområdet godt utstyrt med solsenger og hagemøbler.

Det er også kjeller for oppbevaring av redskap og utstyr.

 

Boligareal: ca 152 m2

Uteareal/tomt: ca.800 m2

Basseng: 9x4,5 m.

 

 

Info. om området:

 

Boligen ligger i ett stille og pent villastøk i Ciudad Quesada.Det tar maks 10 minutter og gå ned til sentrum av Quesada. Her har man ett godt utvalg resturanger og barer. Tapas resturanter, italiensk, asiatiske, indiske, autentisk spanske, argentinsk steak house, ungarsk osv.

 

Byen har også et litekjøpesenter, matbutikker, bakeri, slakter, apotek, lege, frisører, bensinstasjon, bodega, reisebyrå, med andre ord alt det du trenger. Det er også kort veg til flere treningssenter og to kommunale tennisbaner hvor man spiller gratis ved og sette seg på liste i kommunehuset som ligger rett ved tennisbanene. Her kan en og bestille egen tennistrener for en billig penge.

I huset er det tennis racketer.

 

5 min. gange fra huset ligger lokal matbutikk med godt utvalg i ferskvarer. I samme området som den lokale butikken ligger en liten bokhandel hvor en får kjøpt VG og norske ukeblader. Butikken heter Papershop. De selger også postkort og frimerker.

 

Liker en og spille golf er dette det perfekte område. 1,5 km. unna ligger Marquesa golf med 18 hulls golfbane. Det finnes 8 stk. golfbaner innenfor en rekkevidde på 20 km. Det kan nevnes La Finca Golf, Las Colinas Golf & Contry Club, Golf Las Ramblas, Vistabella Golf, Golf Villamartin, Real Club de Golf Campoamor osv.

 

De flotteste og reneste strendene på Costa Blanca finnes i Guardamar. Det tar ca.10 minutter å kjøre dit og det er enkelt og å finne frem.

 

Det tar også ca. 10 minutter å kjøre til Torrevieja som bl.a kan by på store kjøpesentre som Habaneras og Carrefour. Det er flott strandpromenade, fin marina og et stort utvalg kjøpesentre.

Det tar ca. 15. min. å kjøre til Costa Blancas største kjøpesenter Zenia Boulevard med 180 butikker som ligger på La Zenia, Orihuela Costa.

Fasiliteter:

 

Kjøleskap

Kaffetrakter

Mikrobølgeovn

Fryser

Vaskemaskin

Støvsuger

Aircondition

 

 

 

Avstander:

 

Strand: 10.000 meter

Turterreng: 450 meter

Badeland: 2.000 meter

Golf: 1.500 meter

TV

Parabol

Privat svømmebasseng

Utedusj

Balkong/terrasse

Parkeringsplass

Hagemøbler

Solstoler, parasoller

Grillstue m.utegrill

 

 

 

 

 

Matbutikk: 150 meter

Restaurant: 150 meter

Lekeplass: 50 meter

 

 

Casa Oliva · Calle Turismo 4D · 03170 Ciudad Quesada, Spania · E-post: ingjerd@casaoliva.no

Telefon: (+34) 693 231 923 · Norsk IP-telefon: N.R. 748 21 517