Bolig 1

Villa til leie i Ciudad Quesada

 

 

 

Pris:

fra 550,- til 1.200,- EUR

Depositum:

4.000 NOK

 

Størrelse: 120 m2

Antall soverom: 4

Antall sengeplasser: 10

Boligtype: Enebolig

 

Beskrivelse:

 

Stor enebolig med høy standard i eksklusive Ciudad Quesada.

Huset inneholder romslig stue med kvalitetsmøbler, åpen kjøkkenløsning, romslig møblert stue med 8 spiselasser, 4 soverom, 3 bad.

Alle soverom har dobbeltseng, To av soverommene har takvifte. I et av badene er det vaskemaskin, to av badene har dusj mens det er badekar med dusj i det tredje.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med blant annet vannkoker, kaffetrakter, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap, komfyr med diverse innstillinger og ellers det man trenger til matlaging.

 

Stuen innehar TV med blant annet skandinaviske kanaler, radio, dvd spiller, tråløst internett og peis. I to av soverommene og i stuen er det klimaanlegg (også med varme).

 

Ute finner du en fin overbygget terrasse med flotte utemøbler og panoramautsikt. Eget stort basseng med solstoler og utedusj. Utekjøkken med gassovn og grill og stor spiseplass under tak.

 

Svært gode solforhold. Ved bassenget kan du nyte den flotte solnedgangen. Stor hage med fin beplantning. Egen gartner som ser etter baseng og hage. Meget barnevennlig.

 

Tomten er inngjerdet og ligger i et stille veletablert område.

Ypperlig for to familier med barn ved sommerutleie. Nydelig sted for en familie med barn eller for eksempel 2 par ved langtidsleie.

Man kan parkere bil på gaten eller inne på eiendommen.

 

Fasiliteter:

 

Aircondition, Internettilgang, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass

 

Oppvaskmaskin, Kjøleskap, Kaffetrakter, Fryser, Vaskemaskin, Støvsuger, Peis/ildsted, Ikke-røyk, Safe, TV, DVD, Utendørs svømmebasseng, Hagemøbler, Solsenger, Barnestol, Barneseng, Grill

 

Casa Oliva · Calle Turismo 4D · 03170 Ciudad Quesada, Spania · E-post: ingjerd@casaoliva.no

Telefon: (+34) 693 231 923 · Norsk IP-telefon: N.R. 748 21 517